12 Anledningar att vi jobbar med Morinda
1. Bättre hälsa och sundare livsstilDagens matkultur är väl inte vad man borde sträva efter? Snabbmat, raffinerat fett, socker och konstiga tillsatser. Som medlem i Morinda köper och använder du unika, patenterade, säkra, naturliga, standardiserade och Novel food godkända produkter som bygger på moderna studier och som inte kan kopieras.
2. Extra Inkomst
Ofta är det inte de stora sakerna som är det viktiga utan det lilla extra som man kan unna sig. Den där extra resan eller bjuda ut familjen på en finare middag en gång i veckan. Eller kanske kunna bjuda vännerna på en stor fest varje månad. Ja,-det finns många små saker som kan göra en stor skillnad i tillvaron. Direkthandel är nog den enklaste och smartaste sättet att tjäna några extra tusenlappar per månad.
3. Arbete
Framtidens ekonomi kommer kräva minst två heltidsinkomster från ett hushåll . Det kan innebära att man inte har samma möjlighet att vara hemma med sin familj. 
Med en hembaserad verksamhet så jobbar du hemifrån, och kan få mer tid över med familj och vänner.
4. Mer egen tid
Vad betyder mer tid för dig? Över 50% jobbar mer än 40 timmar i veckan och med resor till och från jobbet blir det oftast inte så mycket tid över för dem som du bryr dig om! Att vara din egen innebär oftast att du gör din egen planering och arbetar de timmar du vill.
5. Bli skuldfri
Många av oss spenderar mer än vi tjänar och lever ofta över våra tillgångar. I oroliga tider när banker går i konkurs och räntor går upp och ner kan det vara på tiden att betala av skulder och krediter! Om du hade 2 -5000 kr extra i månaden, vad skulle det göra för dig och dina avbetalningar? Du kanske skulle kunna dubbla dina avbetalningar?
6. Sparande
Många av oss lever från lön till lön med en inkomst som oftast bara betalar våra räkningar. Över finns inget kvar för att spara till att göra något skoj på dom regniga och tråkiga dagar. I Europa sparar vi mindre än 1% av det vi tjänar. Med en extra inkomst kan detta öka till 5-10% eller mer.
7. Köpa ditt drömhus, båt, bil eller något annat du drömt om
När du skapat en extrainkomst som ger dig lite pengar över varje månad kan du lägga dem på saker du har drömt om. Direkthandel är en av de industrier som faktiskt skapar flest miljonärer. Den skapar möjligheten att börja drömma och sätta mål igen! Att äga din egen verksamhet innebär alltid mer jobb men också mer möjligheter.
8. Trivs med det du gör
Vet inte hur du känner dig en måndag morgon kl 7, många idag gillar inte sina jobb. Det man gör idag är inte vad man alltid drömt om och många vill ha en förändring. 
I vår industri har du möjligheten att jobba när du vill, med vem du vill, hur mycket du vill och var du vill. Jobba med dem du tycker om och se fram emot att vakna när du känner dig utvilad!
9. Pensionssystemet
Kommer det att finnas några pensionspengar kvar när det är dags att dra sig tillbaka? Det är troligen hög tid att börja förbereda en extra inkomst, för att kunna ge dina pensionsdagar en hyfsad livsstil. Har man jobbat hela livet är man värd att bli omhändertagen och njuta av resterande tid. Direkthandel kan hjälpa dig minska risken att behöva sänka din levnadsstandard som troligen över 50%  kommer att tvingas göra i framtiden. Vår verksamhet erbjuder en återkommande och kanske växande inkomst som kan ge dig en bättre ekonomi och livsstil.
10. Personlig utveckling
Den personliga utvecklingen är fantastisk i denna industri. Ju mer du utvecklar dig själv ju mer framgångsrik blir du. Du får hjälp och utbildning av företaget och alla de som jobbar i vårt team. Du blir framgångsrik genom att hjälpa och utbilda andra. Får du personlig utveckling betald på din arbetsplats idag?
11. Resor och semster 
Gillar du att resa? De flesta har en månads betald semester och om du driver ett eget småföretag så är det i regel omöjligt. Med denna verksamhet kan du skapa en återkommande inkomst som möjliggör att du kan resa bort en månad och fortfarande ha kvar din inkomst. Du kan även jobba från det land du trivs bäst i.
12. Socialt nätverk
Många har idag ett dåligt socialt nätverk, och nya kontakt och dejtingsidor växer fram på nätet hela tiden. I vår bransch skapar många nya kontakter, får nya vänner för livet och genom resor och utbildningar kan man få nya vänner från hela världen. I många fall är dessa resor och utbildningar betalda av företaget.
 

NoniSwed
Oberoende Produktkonsulter för Morinda i samverkan på den Skandinaviska och Globala marknaden.
Möjligheten